Általános információ

Bármely korosztályt szívesen látunk tanfolyamainkon
(mindenkit, aki már és még tud írni-olvasni :-) )!
Angol, német, francia, spanyol, orosz és magyar nyelvet oktatunk
kezdő szinttől felsőfokig.

A csoportok maximum 8 fősek.
A tanfolyamok általában heti 2x2 tanórásak (egy tanóra 45 perc).

Ettől eltérő intenzitás is igényelhető, de
minimum heti 1x2 óra
.

Havi előfizetési rendszerben működünk: minden hó utolsó óráján fizetendő a következő havi tandíj. Ennek összege a létszámtól és a hónapra eső óraszámtól függ. Pl. ha 8 fős a csoport, és 16 óra esik a következő hónapra, akkor a tandíj 16x850=13.600 Ft.
A hónap csak egybe vállalható, kivéve az elsőt, ha hónap közben érkeztél (az első hónapra csak a még hátra levő óraszám fizetendő).

A tanfolyamok folyamatosan zajlanak, amíg igény van rájuk. Nem kell attól tartanod, hogy lejár a tanfolyam, és nem mindenki akarja folytatni, ezért nem indul újra, pedig te szerettél volna még magasabb szintre jutni. Addig tanulsz, ameddig te szeretnél, amíg el nem éred a célod.

A tanfolyamokra jelentkezőket igyekszünk minél logikusabban csoportokba osztani. Elsődleges a tanulmányi szempont (tudásszint, célok), de ha a jelentkezők száma lehetővé teszi, figyelembe veszünk pl. életkort, érdeklődési kört is.

Nagyon fontos, hogy mindenki a neki megfelelő ütemben fejlődhessen tovább, erre nagy gondot fordítunk a csoportkialakítás során is.

Könyvek

A tananyagot, tankönyveket a csoportnak megfelelően választjuk ki.

A tankönyvek beszerzésében segíteni tudunk, de más jellegű könyveket is szívesen megrendelünk Neked, ha kéred. általában kedvezményt is kapunk!

Ha könyvekkel kapcsolatos tanácsra van szükséged (pl. szótár kiválasztásában, olvasmány keresésében), kérdezz bátran - remélem, tudunk segíteni.

Arra pedig, hogy olvass - bármilyen nyelven - csak bátorítani tudlak. Annyira sokkal több leszel általa, hogy megéri. és közben még jól is érzed magad! Az, hogy szeretsz-e olvasni, csak attól függ, hogy a Neked való olvasmányokra sikerült-e rátalálnod. Az idegen nyelven olvasás pedig elősegíti az idegen nyelven gondolkodás kialakulását is!

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat